Gemotiveerd & Enthousiast

Hieronder een korte voorstelronde van het team van Sport-BSO Flekss. Stuk voor stuk gemotiveerde en enthousiaste sportliefhebbers die er alles aan doen om onvergetelijke sportmiddagen te creëren voor iedereen die meedoet met de Sport-BSO.
Diego Theunissen Sport-BSO Flekss

Diego Theunissen

Eigenaar

In de zomer van 2015 heb ik samen met mijn compagnon (Maik van den Kieboom) Sport-BSO Flekss opgericht en sinds januari 2019 run ik de BSO alleen.

Ik heb 6 jaar in de jeugd van NAC Breda mogen spelen en heb de opleiding CIOS gevolgd. Buiten de BSO run ik een keeperswinkel en verzorg ik keeperstrainingen met mijn eigen keepersschool. Hiernaast ben ik trotste vader van Nowi (3 jaar) en Fenna (0 jaar).

Dagelijks ben ik bezig om voor de BSO-kids leuke sportactiviteiten te organiseren en tijdens de vakantie uitdagende uitjes.

3988d97a-bdcf-4420-b003-abb2ee41b19f

Bas

Sport Begeleider

Bas is fanatiek kickbokser en vanaf 2019 werkzaam bij Sport-BSO Flekss. Iedere maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is hij aanwezig om te sporten en spelen met de kids!

Emilin Janssen Sport-BSO Flekss

Emily

Sport begeleidster

Ik ben afgestudeerd als sport- en bewegingscoördinator op het CIOS met als profiel bewegingsagoog. Naast mijn baan als zwemonderwijzer ben ik ook actief bij Sport-BSO Flekss. Gedurende mijn opleiding heb ik veel praktijkervaring op gedaan met het geven van sport-en bewegingslessen op basisscholen, waaronder ook het speciaal onderwijs. Het werken met kinderen is mijn passie. Ik vind het erg leuk om jullie kennis te laten maken met verschillende sport- en spelvormen. Daarnaast vind ik het een uitdaging om jullie grenzen te verleggen, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat jullie veel plezier beleven met het sporten!

team2

Vinnie

Sport begeleider

Vinnie is in het bezit van een CIOS diploma sport en bewegen. Vinnie is iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag werkzaam bij Sport-BSO Flekss en verantwoordelijk voor het sportgedeelte. Ook geeft hij sportles aan senioren en verzorgt hij iedere donderdag de gymlessen van basisschool de Rietvink. Daarnaast maakt hij foto’s voor zijn eigen bedrijf: Click United.

Naomi Speekenbrink Sport-BSO Flekss

Naomi

Planning

Ik ondersteun het volledige Flekss team en ben iedere dag aanwezig voor de randzaken. Verder ben ik verantwoordelijk voor de planning van de kinderen. Wijzigingen kunt u altijd doormailen naar naomi@flekss.nl of appen naar 06-36325459

4ef54ef9-cfd8-48f4-811c-b108fe18c5f9

Laura

Sport begeleidster

Laura handbalt op het hoogste niveau als keepster en heeft het CIOS afgerond. Iedere vrijdag is Laura aanwezig en ook tijdens de vakanties.

Vraag? Chat direct