De Rietvink

In de zomer van 2015 is Sport-BSO FLekss opgericht door Diego Theunissen en destijds Maik van den Kieboom. Wij zijn begonnen in het scoutinggebouw aan de Somerweide en na twee maanden kregen wij de kans op in te trekken in basisschool de Rietvink, en daar zitten wij inmiddels ruim 5 jaar later nog steeds.
 
De Rietvink is een kleine en gezellige school in de mooie wijk Haagse Beemden waar altijd een positieve sfeer hangt. Wij hebben hier de beschikking over een mooi lokaal, een kleine gymzaal en een leuk schoolpleint. De kinderen vermaken zich hier uitstekend door middel van uitdagende sportactiviteiten en enthousiaste medewerker. Emily en Vinnie zijn beide alweer ruim 4 jaar in dienst en komen altijd met veel plezier naar de BSO.
 
Op dit moment vangen wij meer dan 100 verschillende kinderen op van alle scholen uit de Haagse Beemden. Zit jij bijvoorbeeld op de Hoogakker of Olympia of een andere basisschool in Haagse Beemden en wil je graag bij ons komen spelen? Dat kan! Wij halen kinderen op van alle basisscholen met ons BSO-busje!

Kijkje nemen?

Wil jij graag een kijkje nemen? Neem dan contact op met Diego 0654281631 en we plannen snel een proefmiddag in.

Adres

Kraanvogel 92
4822 RB Breda

Vraag? Chat direct