Rekentool Kinderopvangtoeslag

Bereken handig en snel uw geschatte maandelijkse kosten en kinderopvangtoeslag via onze rekentool. Vul de basisschool van uw kind en het toetsingsinkomen van uw gezin in. U ziet meteen wat u verwacht terug te krijgen aan kinderopvangtoeslag en wat dit dan betekent voor uw netto maandelijkse lasten.

 

Voor een overzicht van de bedragen voor kinderopvangtoeslag verwijzen wij u graag door naar de website van de Rijksoverheid.

 

Belangrijk: Deze rekentool is slechts een indicatie, werkelijke bedragen kunnen verschillen. Er worden geen rechten ontleend.

Hoe wordt het basispakket berekend?


Het aantal uur per dag op de buitenschoolse opvang is berekend op basis van de eindtijd van de gekozen basisschool. Deze uren zijn * het aantal schoolweken gedaan (40) en hierna gedeeld door 12 (maanden). Het berekende aantal uur per maand wordt vervolgens vermenigvuldigd met het uurtarief van het basispakket (€6.65).

Hoe wordt het voorschoolpakket berekend?


Het voorschoolspakket is een vaste tijd voor een schooldag (07:30-08:30). Deze uren worden verder niet doorberekend. Er wordt standaard 4 uur gerekend per maand. Dit wordt vervolgens vermenigvuldigd met het uurtarief van het voorschoolspakket (€6.65).

Hoe wordt het vakantiepakket berekend?


Bij Flekss heeft u recht op 9 van de 12 vakantieweken per jaar. Wij gaan er vanuit dat u minimaal 3 van de 12 vakantieweken zelf vrij bent. Een vakantiedag is altijd een vast aantal uur (07:30-18:30). Dit wordt vervolgens * 9 (rechtmatige vakantieweken) gedaan en gedeeld door 12 (maanden). Hierna wordt het vermenigvuldigd met het uurtarief van het vakantiepakket (€6.65).

Hoe wordt het comfortpakket berekend?


Het comfortpakket is het basispakket + vakantiepakket. Deze twee berekeningen worden bij elkaar opgeteld en vervolgens vermenigvuldigd met het uurtarief van het comfortpakket (€6.55).

Geïnteresseerd?

Vraag meteen vrijblijvend een proefmiddag aan. Vul uw gegevens in en wij bellen u even terug. Wij leggen precies uit wat de proefmiddag inhoudt en wat u kunt verwachten.
sport-bso-in-breda
Vraag? Chat direct