Basispakket

40 weken - €6.80 per uur

Als u kiest voor het basispakket heeft u recht op opvang op alle gekozen schooldagen in het jaar. Wij vangen uw kind op vanaf het moment dat de school uit is tot maximaal 18:30. Hoe berekenen wij het maandbedrag?

Wij nemen hierbij Basisschool de Rietvink als voorbeeld: Basisschool de Rietvink is op maandag om 14:30 uit. Wij vangen dan uw kind op van 14:30 tot 18:30. Dit zijn 4 uren per maandag. In een schooljaar zitten er 40 schoolmaandagen wat weer neerkomt op 160 uur opvang in een jaar. 160 uur delen door 12 maanden is 13,33 uur per maand. 13,33 uur * €6,80 komt u op een maandelijks bedrag uit van €90,67. Als u werkt krijgt u een groot gedeelte van deze kosten terug van de belastingdienst. (kinderopvangtoeslag).

Niet elke basisschool is op dezelfde tijd uit natuurlijk, daarom kunt u via onze handige rekentool precies inzien wat u kwijt bent en hoeveel u terug krijgt van de belastingdienst.

Tosti's Bakken Sport-BSO Flekss
sport-bso-in-de-haagse-beemden

Geïnteresseerd?

Vraag meteen vrijblijvend een proefmiddag aan. Vul uw gegevens in en wij bellen u even terug. Wij leggen precies uit wat de proefmiddag inhoudt en wat u kunt verwachten.
Vraag? Chat direct